Gemeenten en overheden

Niet alle gemeenten hebben de huisvesting op orde als het gaat om arbeidsmigranten. Inmiddels zijn er door gemeenten en instanties talloze essays en handleidingen geschreven over de manier waarop men op verantwoorde wijze huisvesting creëert voor deze bevolkingsgroep.

Deze essays en handleidingen zijn één van de eerste stappen, maar compleet nutteloos als er geen partij is die dit kan realiseren. Omdat dit precies is waar wij iedere dag druk mee bezig zijn kunnen wij dit als geen ander.

De verwachting is dat medio 2040 een werknemerstekort is ontstaan van 700.000 arbeidsplaatsen. Eén van de oorzaken is dat Nederlanders steeds hoger opgeleid worden. Door deze ontwikkelingen wordt het aanbod van lager opgeleide arbeidskrachten steeds kleiner. Dat arbeidsmigranten ons werk “inpikken” is een misvatting. Bedrijven halen arbeidsmigranten naar Nederland, simpelweg omdat de Nederlanders de arbeidsplaatsen niet meer invullen.

 

Huisvesting-NederlandMarconiweg 22a
8071 RA  Nunspeet

0341 - 870031

 

In het kort...

Huisvesting NL is een professionele organisatie die zich bezig houdt met het huisvesten van arbeidsmigranten, studenten en overige bijzondere doelgroepen.

Neem contact op Huisvesting-Nederland
Marconiweg 22a
8071 RA  Nunspeet

Tel. 0341 - 870031
info@huisvesting-nederland.nl

© Copyright Huisvesting-Nederland | Website laten maken door: voordelig-online.nl